Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa compacta de alpinisti utilitari, cu experienta in domeniul industrial si sportiv, care au descoperit in piata serviciilor nevoia de a intretine si repara constructii civile si industriale, intr-un mod eficient si rapid.

Scopul nostru este de a reprezenta o alternativa pe piata tehnica si industriala, pe segmentul serviciilor de intretinere si reparatii, pentru a dezvolta pachete de servicii personalizate pe nevoile fiecarui client.

Din punctul nostru de vedere, administrarea oricaror constructii, instalatii, utilaje, echipamente de lucru, civile sau industriale presupune si intersectarea inevitabila cu lucrul la inaltime, motiv pentru care va oferim periodic si profesionist, o gama variata de servicii pentru a completa si sustine orice activitate pe care o desfasurati.

  • OPERATIVITATE

Ne deplasam rapid  in zonele solicitate de clienti, actionand 24 din 24, rezolvand astfel probleme diverse, alaturi doar de personal specializat interventiei.

  • ECONOMIE

 Partenerii nostri beneficiaza, pe termen lung , in cadrul contractelor de mentenenta, de servicii cu prioritate, de monitorizare, evaluare si reparatii, pentru intretinerea eficienta a capacitatilor de productie si a investitiilor.

  • CALIFICARE

Echipa noastra de alpinisti este atestata si verificata anual de compania de audit “TUV AUSTRIA SERVICES GMBH“.  In acest mod,  noi acoperim, cu succes, zone importante si domenii diferite, cum ar fi  dulgherie, mecanica, electricitate, IT, servicii de salvare. 

  • RESPONSABILITATE

Serviciile noastre, ce respecta norme europene de siguranta, calitate, termene de executie, sunt acoperite de garantii financiare importante, pentru orice proiect asumat contractual cu partenerii nostri.

Avantaje

1

In functie de complexitatea lucrarilor si de valoarea acestora, serviciile noastre pot fi acoperite/garantate financiar cu sume de pana la 200.000 de euro, cu respectarea conditiilor contractuale asumate de ambele parti, asigurand clientii nostri de maxima seriozitate.

Close Menu